G-EZFMBL5HP2 316681959

Sonbaharın Yeni İkonu Double Face Trend Montlarla Tanışın!

29-12-2022 11:23
 
Double face trend montlar suya dayanıklı yapısı, yüksek ısı tutma kapasitesi ve esneme karşıtı kalıbıyla, her mevsim kullanmaya elverişli bir seçenek olarak gardırobunuzda yerini almaya hazırlanıyor. 

 
Son yılların en çok tercih edilen kumaşları arasında yer alan double face kumaşlar, kırışmayan sık dokusu, dayanıklılığı, geniş renk skalası ve çok yönlülüğüyle kısa sürede hazır giyim sektörünün parlayan yıldızı haline geldi. Özellikle dış giyim ürünlerinin üretiminde etkili bir alternatif sağlayan double face kumaş, Banada Moda’nın sonbahar kış koleksiyonunda doubla face trend mont adını alarak bu sezon şık ve konforlu bir stil elde etmek isteyenler için alışılmışın dışında bir seçenek olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. 

Koyu pastel tonlarıyla tüm gözleri üzerine çeken ve kısa sürede gardırobunuzun kurtarıcı parçalarından biri haline gelecek olan double face trend montlar her kombinle kolayca uyumlanabilen ergonomik tasarımı, klas görünümü ve çok yönlü yapısıyla zamansız şıklığın adresi olmaya aday.
    
 
Banada Moda’nın sizler için koyu bej, siyah ve yeşil olarak üç renk varyantıyla ürettiği double face trend montlar, diğer sonbahar ve kış ürünleriyle kıyaslandığı zaman, kullanıcılarına sunduklarına oranla bütçe dostu olması, hafifliği ve bunun yanı sıra renkli bir alternatif sunmasıyla da göz dolduruyor. 
 
Yapısı itibariyle sonbahar kış sezonunda kullanılabilecek bir ürün olarak tasarlanan double face trend montlar iddia ediyoruz her zaman gardırobunuzun baş köşesinde sabit bir parça olarak kalacak. Siz de double face kumaşın büyüsüyle üretilen yeni trend montları keşfetmek ve modanın nabzını tutmak için banadamoda.com’u ziyaret etmeyi unutmayın! 
        
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.